حوزه ریاست و روابط عمومی

گزارش عملکرد حوزه ریاست..

پر واضح است که گزارش جامعی از ۱۴ سال فعالیت دانشگاه را در مستندی مختصر نمی توان ارائه نمود. اما در هر حال سعی شده است در این مختصر،بر بخشی از این فعالیت ها برای مخاطبانی که خود از اعضای دانشگاهیان هستند مروری گذرا نمود. شاید مهمترین اقدام در این ۱۴ سال تلاشی مجدانه جهت استقرار حرکت برنامه محور در دانشگاه باشد.در این دوره با مشارکت عمومی خانواده بزرگ این دانشگاه،سند تحول این دانشگاه تکمیل شد و دست مایه فعالیت های آن قرار گرفت بر این اساس اقدامات شایسته ای در حوزه ماموریتی و پشتیبانی دانشگاه همچون آموزشی،پژوهشی و فناوری،کار آفرینی،فرهنگ ارتباطات بین المللی،تنوع بخشی به منابع مالی امور رفاهی و … به سمت کسب دانش و توسعه فن آوری ها به عنوان اولویتی اساسی مورد توجه دانشگاه صورت گرفت.
به هر حال ، تحریم ها و مشکلات اقتصادی هم نتوانست عزم اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی را در حرکتی شتابان به سوی قله های پیشرفت با خلل مواجه سازد و این مهم با توکل به خداوند بلند مرتبه و تلاش همکاران دانشگاه میسر ومنجر به رشد قابل توحهی گردید. شرح مختصر این دست آوردها حاصل از آن را در این گزارش مشاهده نمایید.
امید است که با استمرار تلاش مسئولین و نیز مشارکت اعضاء هیات علمی و دانشجویان ، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این دانشگاه باشیم.

رئوس عملکرد حوزه ریاست

گزارشات عملکرد حوزه ریاست

-راه اندازی کانال خبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل در تلگرام -اطلاع رسانی در خصوص برگزاری مناقصات و مزایدات دانشگاه -تهیه 2 عدد تابلو چلنیوم جهت نصب در سر درب -تهیه بیانه در صورت لزوم -نصب اطلاعیه ها و اخبار در تابلوی اعلانات -اطلاع رسانی و شرکت در برگزاری کارگاههای آموزشی کوتاه مدت -شرکت و اطلاع رسانی در غباروبی مزار شهدا -شرکت و اطلاع رسانی در مراسم های راهپیمایی -ارسال پیام کوتاه برای اطلاع رسانی کلیه کارکنان اعضای هیئت علمی و دانشجویان -ارسال پیام ک.تاه برای کارکنان و دانشجویان برای تبریک اعیاد و تسلیت ایام و ...

گزارشات عملکرد حوزه ریاست